EL CENTRE OBERT L’OLIVETA INICIA UN NOU CURS
946
post-template-default,single,single-post,postid-946,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

EL CENTRE OBERT L’OLIVETA INICIA UN NOU CURS

EL CENTRE OBERT L’OLIVETA INICIA UN NOU CURS

El dilluns 19 de setembre, el Centre Obert l’Oliveta va iniciar el nou curs 2016-2017, amb un total de 46 inscrits al servei, on s’han cobert la totalitat de les places. Aquest és un servei que dóna suport a les famílies fora de l’horari escolar i als menors disposant d’un espai en el qual es treballen diversos tallers socioeducatius, on es fomenta l’adquisició d’aprenentatges bàsics, sense deixar al marge les estones lúdiques i d’esbarjo, també fonamentals per al creixement dels menors.

Cada tarda seran un total de 30 xiquets i xiquetes que gaudiran del servei, l’organització del centre és una estona per berenar i esbarjo, després fomentarem els hàbits d’higiene bucal i, a continuació, ja es continua amb el taller assignat cada tarda.

Els tallers que aquest nou curs es duran a terme seran: taller de biblioteca amb la cursa lectora, taller de coeducació, taller de dinàmiques de grup, taller d’informàtica, taller d’hàbits, taller de primers auxilis, taller de comprensió, taller de llenguatge de signes, taller de cuina, taller de ciutadania i taller de celebracions especials, on se celebren els aniversaris i les festes assenyalades. També cal destacar el taller de reforç escolar, que es porta a terme durant tot el curs dues tardes a la setmana, aproximadament una hora, per tal de poder fer deures o reforçar allò que sigui necessari per al seu aprenentatge.

També amb l’inici del curs es va porta a terme una reunió amb tots els pares i mares dels participants per tal d’explicar amb més detall el funcionament, organització i el reglament de règim intern del centre.

Montse Rodríguez, regidora de Serveis Socials, aposta un any més pel servei, ja que és un recurs indispensable al municipi on es fa un treball socioeducatiu amb els infants i adolescents que hi acudeixen diàriament i també per a consolidar la vida familiar que de vegades tan difícil se’ns fa.

Santa Bàrbara, 23 de setembre de 2016

Regidoria de Serveis Socials