COMENÇA EL CURS D’APRENENTATGE INTEGRAT EN RECOL·LECCIÓ I GESTIÓ DEL CÍTRIC
920
post-template-default,single,single-post,postid-920,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

COMENÇA EL CURS D’APRENENTATGE INTEGRAT EN RECOL·LECCIÓ I GESTIÓ DEL CÍTRIC

COMENÇA EL CURS D’APRENENTATGE INTEGRAT EN RECOL·LECCIÓ I GESTIÓ DEL CÍTRIC

Un any més, Santa Bàrbara organitza, en el marc del programa Treball a les 7 comarques (Montsià Actiu), un curs de formació professionalitzada per a persones en situació d’atur. Aquest curs va començar el dijous 22 de setembre i té prevista la seva finalització al mes de novembre.

El curs, que consta de 165 hores teòriques i pràctiques, té com a objectiu l’aprenentatge de persones en situació d’atur en una activitat empresarial estratègica com és el cítric a la comarca del Montsià. Aquest curs, d’altra banda, és la segona edició que se celebra ja que, anteriorment, es va realitzar a Alcanar. Cal tenir present la importància d’aquests dos municipis en el sector del cítric a nivell comarcal.

La formació consta de 7 mòduls, organitzats de la següent forma:

– Mòdul 1: preparació del terreny i plantació
– Mòdul 2: operacions culturals i collita de la fruita
– Mòdul 3: control fitosanitari
– Mòdul 4: mecanització i instal·lacions agràries
– Mòdul 5: recerca de feina
– Mòdul 6: riscos laborals i igualtat d’oportunitats
– Mòdul 7: introducció a les TIC

Paral·lelament, s’espera que aquest curs serveixi perquè les persones participants aconsegueixin obtenir uns coneixements teòrics i pràctics sobre la matèria, i estar preparat per a la temporada del cítric per a poder treballar tant en la recol·lecció com els processos posteriors. S’espera també obtenir col·laboracions amb empreses del sector per a millorar l’ocupabilitat de les persones beneficiàries d’aquest curs.

Santa Bàrbara, 28 de setembre de 2016

Regidoria de Promoció Econòmica