CATALÀ PER A TOTHOM
904
post-template-default,single,single-post,postid-904,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

CATALÀ PER A TOTHOM

CATALÀ PER A TOTHOM

Després de l’estiu i entrant al mes d’octubre, l’Ajuntament ofereix cursos de català per a persones adultes, adreçats a tothom que vulgui aprendre i/o millorar en la llengua vehicular al nostre territori, el català. La durada dels curs és del mes d’octubre fins al mes de maig, es realitzen unes 50 hores cada curs. Les classes es duen a terme a l’aula de formació d’adults del Centre Municipal de Serveis Socials.

Aquest any les persones inscrites s’han organitzat en 5 grups diferents, en horaris de matí, migdia i tarda. La manera de fer els grups és tenint en compte el coneixement de la llengua i les necessitats de l’alumnat.

Cal recordar que també continua en marxa el voluntariat lingüístic amb el Programa de Parelles Lingüístiques, sempre que hi hagi voluntaris per la llengua, per fer 10 sessions amb els aprenents.
Les dos regidores responsables del servei, Montse Rodríguez i Laia Pla, destaquen la importància que té l’aprenentatge del català per a les persones nouvingudes; com la millora, per a les persones catalanoparlants. I es mostren satisfetes de l’èxit que van tenint les classes any rere any.

Santa Bàrbara, 3 d’octubre de 2016

Regidoria de Serveis Socials