CURSOS FORMATIUS A L’SMARTCENTRE
896
post-template-default,single,single-post,postid-896,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

CURSOS FORMATIUS A L’SMARTCENTRE

CURSOS FORMATIUS A L’SMARTCENTRE

Al mes d’octubre, l’Smartcentre engega tots els cursos d’informàtica. Un dels objectius principals del nostre punt TIC és oferir un espai a la ciutadania on poder fer ús de les noves tecnologies i on poder iniciar-se en el món de les TIC, és per això que al llarg de l’any organitzem cursos de formació i cursos d’iniciació per a tots els col·lectius i per a totes les edats.
Els cursos programats són:

Curs d’iniciació: dirigit a totes aquelles persones que volen iniciar-se en l’ús de les noves tecnologies, no cal tenir cap tipus de coneixement previ en l’ús de l’ordinador, només calen ganes d’aprendre.

Curs d’ofimàtica: dirigit a persones que volen aprofundir en l’ús de les principals eines d’ofimàtica per a tenir més destresa en les mateixes.

També seguim en les activitats formatives que venim fent des de fa anys, la formació continua per a dones, on ja treballem eines avançades d’edició d’imatge i vídeo, les activitats extraescolars, en col·laboració amb l’AMPA de l’Escola Jaume Balmes així com els cursos de diferents associacions del poble.

El regidor de Noves Tecnologies, Adrián Batiste, es mostra molt satisfet de la bona acollida i de la bona integració de planeres i planers amb l’ús de les TIC. L’Ajuntament de Santa Bàrbara, sempre s’ha caracteritzat per apostar fort per les noves tecnologies i per a oferir als ciutadans instal·lacions actualitzades per a dur a terme les activitats formatives programades.

Santa Bàrbara, 7 d’octubre de 2016

Regidoria de Promoció Econòmica i Noves Tecnologies