FUTBOLNET EN MARXA
889
post-template-default,single,single-post,postid-889,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

FUTBOLNET EN MARXA

FUTBOLNET EN MARXA

L’equip de monitors que implementaran el programa de FutbolNet a la localitat de Santa Bàrbara van participar de la formació organitzada per la Fundació del FC Barcelona a Torredembarra, es van reunir tots els coordinadors i monitors de la província de Tarragona, que executaran el programa durant aquest curs. Les localitats que en podran gaudir a la província, a més de Santa Bàrbara, seran Roquetes, l’Arboç i Torredembarra.

FutbolNet és un projecte basat en la metodologia Futbol3, futbol a tres temps, és un mètode innovador, la reeducació mitjançant l’esport, la clau és el diàleg. Sigue quina sigue la tipologia de la sessió, totes tenen tres punts en comú: Trencament de gel, són jocs d’escalfament per a iniciar la sessió de FutbolNet, el partit a tres temps; al 1r temps es pacten les normes. Els dos equips arriben a un acord sobre quines seran les normes del joc durant el partit; al 2n temps es juga el partit de futbol i al 3r temps els participants avaluen el compliment dels acords pactats, i per finalitzar la sessió la tornada a la calma, són jocs de baixa intensitat, per tal d’ajudar al cos i la ment a tornar a un estat estable.

Els participants, a més de les dos sessions que realitzaran cada setmana, també gaudiran d’una presentació del programa en el marc de la Fira de l’Oli, d’una sortida a les instal·lacions del FC Barcelona, etc. tot això acompanyat de material i equipament per als menors atorgat per la Fundació.

La regidora de Serveis Socials de l’Ajuntament planer vol agrair a tot l’equip de la Fundació del FC Barcelona l’oportunitat que està donant a la nostra localitat i als seus menors, de poder participar d’un programa amb una innovadora metodologia pedagògica, utilitzant el futbol com l’eina per a fomentar els valors entre els joves. I encoratja tant els monitors com els participants a gaudir del programa al màxim.

Santa Bàrbara, 11 d’octubre de 2016

Regidoria de Serveis Socials