INSTAL·LACIÓ DE NOVES PAPERERES
905
post-template-default,single,single-post,postid-905,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

INSTAL·LACIÓ DE NOVES PAPERERES

INSTAL·LACIÓ DE NOVES PAPERERES

Durant la segona quinzena d’octubre, el personal de la brigada municipal està instal·lant unes 30 noves papereres als carrers i places del municipi. Fins ara hi havia un total de 140 papereres repartides per carrers, places i equipaments municipals, però la seva distribució al llarg del poble no era del tot equilibrada, ja que quedaven algunes zones poc dotades. Amb aquest increment del 20% en la dotació de papereres el que es pretén ara és reforçar les zones amb major pas de vianants del nostre municipi com són el passeig de les Escoles, el passeig de la Generalitat o el carrer Major. També se n’instal·laran de noves en llocs on fins ara no hi havien, com el Camí del Cementiri, la plaça de l’Estació o el passeig del Camp de Futbol i en alguns altres punts estratègiques.

El propòsit de l’Ajuntament és ampliar la cobertura de papereres per tal de millorar la neteja viària. Cal recordar que el fet d’instal·lar noves papereres no farà que el poble estigui més net per si mateix, i que el que realment importa és que els planers i planeres les facin servir amb normalitat. L’excusa de “Llanço la llauna al terra perquè no hi ha cap paperera a prop” ara serà més difícil de utilitzar. També és important remarcar que les papereres no s’han d’utilitzar per a dipositar les bosses de la brossa domèstica o altres objectes voluminosos, ja que per això tenim les illes de contenidors soterrats.

Santa Bàrbara, 18 d’octubre de 2016

Regidories de Medi Ambient i Serveis