V EDICIÓ DE CULTUTARDOR
901
post-template-default,single,single-post,postid-901,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

V EDICIÓ DE CULTUTARDOR

V EDICIÓ DE CULTUTARDOR

La V edició de la Cultutardor ja està aquí i, aquest 2016, els dissabtes culturals de tardor es tornaran a concentrar en dos caps de setmana i seran el dissabte 5 de novembre i el dissabte 12 de novembre, els quals dinamitzaran culturalment amb espectacles diferents abans del cap de setmana de la XX Fira de l’Oli Novell, els Cítrics i la Gastronomia.

El dissabte 5 de novembre, es farà la presentació d’aquestes Jornades Culturals de tardor i, a més a més, es farà entrega de la Beca les Planes de l’any 2016. Aquesta beca s’atorga conjuntament per tots els ajuntaments que tenen alumnes a l’Institut les Planes i es dóna a l’estudiant amb més bons resultats al finalitzar el seu cicle de Batxillerat, que són els que definitivament deixen l’Institut per a traslladar-se a la Universitat.

També, aquest dia podrem gaudir de l’espectacle “Llavis Molsuts”, un espectacle literari-musical cent per cent de les Terres de l’Ebre, ja que sobre un text de l’escriptor ampostí Jesús Serrano, es fusiona la música original composada pel també ampostí Joan Miró i interpretada per ell mateix a la guitarra i Miguel Àngel Zaragoza al teclat, amb la representació de l’actriu Bienve Borràs.

El dissabte 12 de novembre, tindrem al nostre poble l’actuació “Albert Caire Trio” on un dels seus components té arrels planeres, ja que és fill de la planera absent Maria Cinta Miravet. L’essència d’Albert Caire Trio ha estat sempre el repertori musical anglosaxó del pop, el funk i el soul del blackmusic més autèntic traslladat al terreny del jazz, sense oblidar-ne les arrels i donant pas a la improvisació. La formació també incorpora composició pròpia i clàssics del gènere amb un toc de modernitat molt personal.

“Albert Caire Trio” porta des de finals de 2010 omplint petits escenaris oferint un repertori obert. Partint de la base dels clàssics del jazz, adapta èxits del pop-rock i del soul del segle XX al format ‘trio’, donant entrada a diàlegs constants entre els músics i la interactuació amb el públic, fórmula que també aplica a la composició pròpia. Una proposta eclèctica i alhora amb personalitat, dirigida a qualsevol tipus de públic, d’audició fàcil i agradable que no s’ha anat perdent malgrat els canvis de components durant 6 anys.

Aquest any, es continuarà mantenint el preu simbòlic de les actuacions, el primer dissabte serà gratuït i el segon dissabte serà de 5 euros. No hi haurà entrades anticipades, s’hauran d’adquirir al mateix moment de l’espectacle, tot i que si que hi haurà aforament limitat.

L’alcalde de Santa Bàrbara i regidor de Cultura, Alfred Blanch, està molt satisfet del programa d’aquest any per la qualitat dels espectacles i l’acollida que estan tenint aquestes jornades de tardor.

Santa Bàrbara, 19 d’octubre de 2016

Regidoria de Cultura