6a Festa de la Cultura de les Terres de l’Ebre
893
post-template-default,single,single-post,postid-893,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

6a Festa de la Cultura de les Terres de l’Ebre

6a Festa de la Cultura de les Terres de l’Ebre

El 23 d’octubre, a la masada de l’Alto, va tenir lloc la sisena edició de la Festa de la Cultura de les Terres de l’Ebre, amb motiu de l’aniversari del digital de cultura de proximitat Surtdecasa.cat. Un matí d’activitats per a tota la família, amb fira de productes originals, artesans i gastronòmics, i música en directe, entre altres activitats.

La festa va comptar amb una fira de productes artesans i originals com Cervesa artesana Nel, il·lustracions Hernán en H, Joies Maria Lanau, Moda Eva Humo, Doblespai arquitectura tècnic i interiorisme, Forn de pa Lo Pato i Carns Albesa. També van ser presentes els contes de Núria Ibáñez amb les lectures que van realitzar Tere Giné i Víctor Monforte. I, finalment, el concert de Fabio Vega (A Quiet Man), presentant el seu darrer disc ‘Hipnotized’.

L’alcalde de santa Bàrbara, Alfred Blanch, es mostrava satisfet per tal com s’havia desenvolupat la festa i donava les gràcies a Surtdecasa.cat per haver escollit Santa Bàrbara per a celebrar la Festa de la Cultura de les Terres de l’Ebre.

Santa Bàrbara, 24 d’octubre de 2016

Regidoria de Cultura