ASFALTAT D’UN CAMÍ
883
post-template-default,single,single-post,postid-883,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

ASFALTAT D’UN CAMÍ

ASFALTAT D’UN CAMÍ

La primera setmana de novembre, coincidint amb la finalització dels treballs d’asfaltat de la carretera T-350 entre Santa Bàrbara i Masdenverge, s’ha aprofitat la presència a la zona de la maquinària pesada, per a pavimentar un tram de camí de terra. Concretament es tracta del camí que neix a la part dreta de la carreta T-1025 en el km 5,3 en direcció al Mas de Barberans (uns metres abans de la fita que marca el límit del terme) i enllaça amb el camí de Mitamplana, amb una distancia total de 365 m.

Prèviament al tractament amb reg asfàltic i àrids, es va procedir a podar els garrofers del marge i al refinament i anivellament del camí mitjançant una motoanivelladora. Malgrat tenir un terme municipal relativament petit, Santa Bàrbara disposa d’una extensa xarxa de camins rurals, la majoria asfaltats, que cal mantenir en bones condicions per tal de facilitar la circulació de tots els convilatans i, especialment, dels pagesos que es desplacen a diari per conrear les seves terres.

Santa Bàrbara, 4 de novembre de 2016

Regidoria d’Agricultura