ENTREGADA LA BECA INSTITUT LES PLANES 2016
1229
post-template-default,single,single-post,postid-1229,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

ENTREGADA LA BECA INSTITUT LES PLANES 2016

ENTREGADA LA BECA INSTITUT LES PLANES 2016

El dissabte 5 de novembre, a l’Smartcentre de Santa Bàrbara es va fer l’acte d’entrega de la Beca les Planes de l’any 2016 dins de les Jornades culturals de tardor, CULTUTARDOR.
Aquesta beca s’atorga conjuntament per tots els ajuntaments que tenen alumnes a l’Institut les Planes i es dóna a l’estudiant amb més bons resultats al finalitzar el seu cicle de Batxillerat, que són els que definitivament deixen l’Institut per a traslladar-se a la Universitat.

L’import total de la Beca és de 600 € i l’acte de lliurament es fa itinerant entre els diferents pobles: Masdenverge, Mas de Barberans, Freginals, La Galera, Godall i Santa Bàrbara.
A l’acte, organitzat enguany per l’Ajuntament de Santa Bàrbara, hi assisteixen els alcaldes o regidors delegats de cada localitat, a més del màxim representant del centre educatiu, el seu director.

En aquesta edició la beca se li va atorgar a l’alumna planera, Júlia Cuadrat Royo, qui va aconseguir la qualificació més alta per part del centre. La noia, que estava acompanyada dels seus familiars i coneguts, es mostrava del tot satisfeta i agraïda pel premi aconseguit, i il·lusionada per emprendre una nova etapa en la seva vida d’estudiant.

Els diferents representants dels municipis, així com el director del centre, van voler destacar la tasca feta per Júlia, així com donar-li tota la motivació necessària per a poder començar aquest nou camí, que segur que no serà fàcil, però que com tot en la vida, cal lluitar amb constància i amb esforç per a aconseguir-ho.

També van voler fer extensiva una felicitació als pares perquè sempre són una peça clau en el desenvolupament educatiu dels seus fills.

Santa Bàrbara, 7 de novembre de 2016

Regidoria d’Ensenyament