FINALITZA LA CINQUENA EDICIÓ DE CULTUTARDOR
880
post-template-default,single,single-post,postid-880,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

FINALITZA LA CINQUENA EDICIÓ DE CULTUTARDOR

FINALITZA LA CINQUENA EDICIÓ DE CULTUTARDOR

Tal com estava previst, amb l’inici de la Fira de l’Oli Novell, dels Cítrics i del Comerç, finalitza aquesta cinquena edició de Cultutardor, un projecte que naixia des de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Santa Bàrbara, l’any 2012, amb la finalitat de dinamitzar culturalment els dissabtes anteriors a la fira.

Durant dos dissabtes de tardor, l’Smartcentre de la població s’omplia de diverses i variades manifestacions culturals. El primer, a més de la presentació d’aquestes Jornades Culturals de tardor, a càrrec de l’alcalde de Santa Bàrbara, Alfred Blanch, els assistents podien gaudir de l’espectacle “Llavis Molsuts”, un espectacle literari-musical cent per cent de les Terres de l’Ebre, ja que sobre un text de l’escriptor ampostí Jesús Serrano, es fusiona la música original composada pel també ampostí Joan Miró i interpretada per ell mateix a la guitarra i Miguel Àngel Zaragoza al teclat, amb la representació de l’actriu Bienve Borràs.
Abans però, es feia l’entrega de la beca Institut les Planes a Júlia Cuadrat Royo per haver aconseguit els millors resultats al finalitzar el seu cicle de Batxillerat, el curs 2015/2016.

Ja el segon dissabte, gaudíem de l’actuació “Albert Caire Trio” amb un repertori musical anglosaxó del pop, el funk i el soul del blackmusic més autèntic traslladat al terreny del jazz, sense oblidar-ne les arrels i donant pas a la improvisació.

L’alcalde de Santa Bàrbara i regidor de Cultura, Alfred Blanch, estava molt content per la resposta, sobretot en quant a l’assistència de públic, que la Cultutardor havia tingut aquest any, no només d’assistents del municipi sinó també de fora i comentava que havia estat una programació amb grups de qualitat gairebé tant o més que l’any passat i que continuaria apostant per a portar a Santa Bàrbara la qualitat que es mereix.

Santa Bàrbara, 14 de novembre de 2016

Regidoria de Cultura