ENTRA EN FUNCIONAMENT L’e-TAULER DE L’AJUNTAMENT DE SANTA BÀRBARA
835
post-template-default,single,single-post,postid-835,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

ENTRA EN FUNCIONAMENT L’e-TAULER DE L’AJUNTAMENT DE SANTA BÀRBARA

ENTRA EN FUNCIONAMENT L’e-TAULER DE L’AJUNTAMENT DE SANTA BÀRBARA

L’Ajuntament de Santa Bàrbara posa en funcionament l’e-TAULER, una eina més dels serveis de l’administració electrònica que s’està implementant a les administracions publiques per facilitar l’accés a la informació i als serveis que ofereixen a la ciutadania.

L’e-TAULER és un servei del Consorci AOC que permet la publicació i la gestió d’edictes electrònics mitjançant Internet. És una eina de publicació certificada amb automatismes associats a la gestió de la publicació dels edictes. L’e-TAULER permet gestionar les evidències electròniques del procés de publicació per tal de garantir els temps d’exposició i la integritat de la informació.

Emparant-se en l’article 58.3 de la Llei 26/2010, del 3 d’agost, de règim jurídic i de procediment de les administracions públiques de Catalunya i de conformitat amb la regulació continguda en l’Ordenança d’administració electrònica o reglament que aprovi cada Administració, l’e-TAULER pot servir per substituir o complementar la publicació dels actes i les comunicacions que, per disposició legal o reglamentària s’han de publicar en el tauler d’anuncis o per mitjà d’edictes, per la seva publicació a la seu electrònica corresponent.

L’Ajuntament de Santa Bàrbara està invertint tots els recursos humans i tècnics necessaris per posar en funcionament tots els serveis que la nova llei sobre administració electrònica estableix.

Podeu accedir a l’e-Tauler a través del portal de transparència de la pàgina web del nostre ens www.santabarbara.cat o al següent enllaç:

https://tauler.seu.cat/inici.do?idens=4313840003

Santa Bàrbara, 17 de novembre de 2016

Regidoria de Noves Tecnologies