PLE D’ACTIVITATS AL MUSEU DURANT EL NOVEMBRE
832
post-template-default,single,single-post,postid-832,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

PLE D’ACTIVITATS AL MUSEU DURANT EL NOVEMBRE

PLE D’ACTIVITATS AL MUSEU DURANT EL NOVEMBRE

Aquest mes de novembre, aprofitant el marc de la Fira de l’Oli Novell, dels Cítrics i del Comerç, el Museu de la vVda a la Plana realitzarà diferents activitats i estrenarà nous equipaments per a un millor funcionament intern del centre.

En aquest sentit, el dijous 17 es va celebrar la jornada tècnica “Avantatges fiscals de ser pagès”, organitzada per JARC (Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya), en el marc de diferents jornades i xerrades que, anualment, s’organitzen des de diferents àmbits a nivell informatiu per al sector primari. I el dia 18, divendres, coincidint amb l’inici de la fira, s’inaugurava l’exposició fotogràfica “Paisatges de llarga expressió”, a càrrec de Kiu Fotografia. Aquesta exposició, paral·lelament, va lligada a una jornada- taller que se celebrarà el mes de gener de 2017, amb la qual es pretén aproximar a tot el públic les principals tècniques d’aquest tipus d’expressió fotogràfica.

Durant el mes de novembre, a més a més, el museu va rebre la visita de diferents grups d’alumnes de l’Escola Jaume Balmes.

Finalment, el Museu de la Vida a la Plana estrena aquest mes de novembre la nova pantalla i sistema interactiu que s’ha instal·lat a la sala del centre d’interpretació i que permetrà visualitzar vídeos i altres materials audiovisuals.

Santa Bàrbara, 17 de novembre de 2016

Regidoria de Promoció Econòmica i Regidoria de Joventut