ENTREGA DE PREMIS GALA TAURINA SANTA BARBARA 2016
823
post-template-default,single,single-post,postid-823,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

ENTREGA DE PREMIS GALA TAURINA SANTA BARBARA 2016

ENTREGA DE PREMIS GALA TAURINA SANTA BARBARA 2016

El passat 19 de novembre es va celebrar a Santa Bàrbara la VIII Gala Taurina del VIII Concurs de Ramaderies Vila de Santa Bàrbara, durant el cap de setmana de la Fira de l’Oli. Aquest any la penya taurina Planers pels Bous va organitzar una exposició de fotografia taurina de bous al camp a càrrec de Don Alberto Barrios que va tenir un gran èxit.

La Gala taurina va estar separada amb una primera part amb una conferència per part del Sr. Barrios i després amb l’entrega de premis. El concurs va quedar de la següent manera:
MILLOR VACA: MANIATICA 123 DE JOSÉ VTE. MACHANCOSES
MILLOR BOU: CHICHARRO 82 DE FERNANDO MACHANCOSES
MILLOR DETALL: MANIATICA 123 DE JOSÉ VTE MACHANCOSES
MILLOR BOU EMBOLAT: GRACIOSO 12 DE HILARIO PRINCEP
MILLOR RAMADERIA: VICENTE BENAVENT

Posteriorment, es van donar unes plaques d’agraïment a tota aquella gent que ens ajuda durant l’any. En aquest cas els reconeixements van ser per a: Àlvar Aixendri, Materials Santi Ribas i Josep Roig.

També es va lliurar una placa a Ximo Martí per tot el seu treball durant aquests anys.

Sort i al bou!

Santa Bàrbara, 24 de novembre de 2016

Comissió de Bous i Penya Taurina Planers pels Bous de Santa Bàrbara