FESTIVAL FUTBOLNET EN EL MARC DE LA FIRA DE L’OLI
817
post-template-default,single,single-post,postid-817,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

FESTIVAL FUTBOLNET EN EL MARC DE LA FIRA DE L’OLI

FESTIVAL FUTBOLNET EN EL MARC DE LA FIRA DE L’OLI

El diumenge 20 de novembre, en el marc de la Fira de l’Oli Novell és va du a terme el Festival FutbolNet de la Fundació del FCBarcelona, on es va ensenyar a jugar amb la metodologia de tres temps a tots aquells infants i joves, nens i nenes que van passar per allí i volien jugar-hi.

Noèlia Ontañon i Xavier Queral, que formen l’equip educatiu del programa al municipi, juntament amb els participants del programa van ser els encarregats d’ensenyar la metodologia que s’està duent al municipi durant tot el curs escolar 2016-2017, de la mà de la Fundació FCBarcelona.

Els elements claus del programa són la diversió, l’activitat física, l’aprenentatge en valors i el compromís amb l’entorn. Durant el matí, hi va haver la visita del patró de la Fundació FCBarcelona, el Sr. Mohamed Chaib, que va encoratjar als participants a seguir endavant amb el programa que utilitza el futbol com a eina d’educació i reflexió al voltant dels valors. També hi van ser presents a l’acte Alfred Blanch, alcalde del municipi, Montse Rodríguez regidoria de Serveis Socials i Ramon Garriga, coordinador tècnic de FutbolNet Catalunya. Actualment, hi ha vint-i-cinc participants del programa a Santa Bàrbara, tot i que encara hi queden algunes places lliures.

La Regidoria de Serveis Socials encoratja a tots aquells joves i adolescents que vulguin formar part del programa al municipi que s’acostin els dilluns i dimecres al Poliesportiu Municipal, que tant l’equip educatiu com els propis participants els ajudaran a entendre el programa.

Santa Bàrbara, 28 de novembre de 2016

Regidoria de Serveis Socials