LA DIPUTACIÓ DE TARRAGONA HA OTORGAT UNA SUBVENCIÓ PER INTERESSOS DE PRÉSTECS CONCERTAT PER AJUNTAMENTS
807
post-template-default,single,single-post,postid-807,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

LA DIPUTACIÓ DE TARRAGONA HA OTORGAT UNA SUBVENCIÓ PER INTERESSOS DE PRÉSTECS CONCERTAT PER AJUNTAMENTS

LA DIPUTACIÓ DE TARRAGONA HA OTORGAT UNA SUBVENCIÓ PER INTERESSOS DE PRÉSTECS CONCERTAT PER AJUNTAMENTS

La Diputació de Tarragona ha destinat unes subvencions per al finançament dels interessos dels préstecs concertats per ajuntaments, entitats municipals descentralitzades i consells comarcals, destinats a finançar inversions en obres i serveis o adquisició de béns que afectin serveis de competència municipal. L’import que la Diputació de Tarragona ha atorgat a l’Ajuntament de Santa Bàrbara és de 1048,82 euros per interessos de l’exercici 2016.

Santa Bàrbara, 19 de desembre de 2016

Departament Intervenció