FINALITZA LA REFORMA DEL CARRER MARE DE DÉU DE MONTSERRAT
795
post-template-default,single,single-post,postid-795,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

FINALITZA LA REFORMA DEL CARRER MARE DE DÉU DE MONTSERRAT

FINALITZA LA REFORMA DEL CARRER MARE DE DÉU DE MONTSERRAT

Tal i com ja anunciàvem al magazín del mes de juliol, i dins del procés de millora de la xarxa viària del nostre poble, una de les primeres accions ha estat la reforma integral del carrer Mare de Déu de Montserrat, un carrer molt cèntric i transversal, que comunica el carrer Major amb el passeig de les Escoles.

Aquesta reforma ha consistit en la canalització de les aigües pluvials, la renovació del clavegueram, el canvi de la xarxa de subministrament d’aigua potable, el canvi de l’enllumenat per tecnologia LED, la pavimentació i la senyalització per donar-li sentit únic a la circulació de trànsit rodat.

Aquesta obra, que ha estat dirigida pel despatx d’arquitectura local +arquitectura, i adjudicada i executada per l’empresa Regimovi, ha tingut una durada aproximada de 4 mesos i un import final de 169.400 €, finançat amb fons propis de l’Ajuntament.

Un cop acabades, tant l’alcalde, responsable de la Regidoria d’Urbanisme, com el mateix veïnat, se’n senten satisfets perquè veuen com el temps d’espera per tenir un carrer nou ha valgut molt la pena. L’alcalde, d’altra banda, també demana civisme i respecte per la nova senyalització unidireccional del carrer i deia que també paral·lelament s’havien senyalitzat el carrer Sant Jordi i Sant Gregori en sentit contrari.

La idea de l’actual equip de govern és seguir invertint en la millora i ordenació dels carrers del poble, en la mesura que sigui possible. Ja en aquesta línia, està pressupostat per al 2017 el darrer tram del carrer Victòria i el carrer Aragó, a més d’anar preparant projectes per a futures actuacions.

Santa Bàrbara, 16 de gener de 2017

Regidoria d’Urbanisme