BENVINGUDA AL PRIMER PLANER DE L’ANY 2017
792
post-template-default,single,single-post,postid-792,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

BENVINGUDA AL PRIMER PLANER DE L’ANY 2017

BENVINGUDA AL PRIMER PLANER DE L’ANY 2017

Amb 3 quilos i 340 grams, i 52 centímetres i mig, el passat 4 de gener, naixia Júlia Vallés Caballé, el primer planer de l’any 2017 i segona filla de Laura Caballé Martí i Xavi Vallés Cabellos. Alfred Blanch, alcalde de Santa Bàrbara, es va desplaçar fins al domicili per felicitar els pares de Júlia i donar-li la benvinguda.

Amb la idea d’implantar una nova tradició, com ja es ve fent en altres municipis, l’Ajuntament de Santa Bàrbara, amb la col·laboració de la Regidoria d’Ensenyament, l’any passat va decidir engegar una nova iniciativa, donar la benvinguda al primer nadó de l’any, felicitant els seus pares i obsequiant-los amb un val per a l’assistència del seu fill o filla durant un trimestre en el primer any del nadó, i de manera gratuïta, a la Llar d’Infants Les Beceroles. Aquest ha estat el segon any d’aquesta iniciativa implantada per l’Ajuntament de Santa Bàrbara.

Tal com afirmaven els pares, esperen que Júlia sigui una nena participativa, que vulgui formar part activa del màxim nombre d’activitats del municipi.

Santa Bàrbara, 17 de gener de 2017

Alcaldia