NOVA EDICIÓ DEL PROGRAMA TREBALL I FORMACIÓ
786
post-template-default,single,single-post,postid-786,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

NOVA EDICIÓ DEL PROGRAMA TREBALL I FORMACIÓ

NOVA EDICIÓ DEL PROGRAMA TREBALL I FORMACIÓ

Un any més, el Servei d’Ocupació de Catalunya ha promocionat el programa Treball i Formació, un projecte per tal de beneficiar a persones en situació d’atur i sense cap ingrés a realitzar tasques laborals de manteniments als diferents ajuntaments de Catalunya. En el cas de Santa Bàrbara, s’han beneficiat dues persones aturades que, durant sis mesos, combinaran les tasques laborals amb tasques formatives.

El programa Treball i Formació s’organitza segons tres línies:

– Línia A: accions d’experiència laboral i accions de formació adreçades a persones en situació d’atur no perceptores de prestació i/o subsidi per desocupació, preferentment més grans de 45 anys (PANP)
– Línia B: accions d’experiència laboral i accions de formació adreçades a persones en situació d’atur beneficiàries de la Renda Mínima d’Inserció (PRMI).
– Línia C: accions de coordinació i suport tècnic.

El Servei Públic d’Ocupació de Catalunya subvenciona els contractes de treball d’una durada de 6 o 12 mesos a jornada completa, les accions formatives a realitzar de forma obligatòria durant el contracte i dins de l’horari laboral i, si escau, les accions de coordinació i suport tècnic d’una durada de 7 o 12 mesos a jornada completa (personal propi o de nova contractació). Aquest programa, d’altra banda, està gestionat des del Consell Comarcal del Montsià.

Amb aquest projecte, ja són més d’una quarantena de persones desocupades que, durant el 2016, s’han beneficiat de les diferents accions de promoció de l’ocupació organitzades, directa o indirectament, per l’Ajuntament de Santa Bàrbara, algunes d’elles, a més a més, s’han pogut reincorporar al mercat laboral.

Santa Bàrbara, 19 de gener de 2017

Regidoria de Promoció Econòmica i Regidoria de Personal