FINALITZA EL CURS D’APRENENTATGE INTEGRAT EN RECOL·LECCIÓ I GESTIÓ DEL CÍTRIC
789
post-template-default,single,single-post,postid-789,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

FINALITZA EL CURS D’APRENENTATGE INTEGRAT EN RECOL·LECCIÓ I GESTIÓ DEL CÍTRIC

FINALITZA EL CURS D’APRENENTATGE INTEGRAT EN RECOL·LECCIÓ I GESTIÓ DEL CÍTRIC

El darrer trimestre de 2016, en el marc d’accions formatives del Montsià Actiu i vinculades al Servei d’Ocupació de Catalunya, es va celebrar el curs de formació professionalitzada d’aprenentatge integrat en recol·lecció i gestió del cítric. Aquest curs es destinava a persones en situació d’atur i que realitzen accions d’inserció laboral al programa Activa’t. Concretament, han estat set persones que han complit les hores formatives, teòriques i pràctiques.

Durant les 160 hores, les persones beneficiàries han realitzat diferents tasques teòriques i pràctiques vinculades als coneixements bàsics de gestió i recol·lecció del cítric, repartit en set mòduls:

– Mòdul 1: preparació del terreny i plantació
– Mòdul 2: operacions culturals i collita de la fruita
– Mòdul 3: control fitosanitari
– Mòdul 4: mecanització i instal·lacions agràries
– Mòdul 5: recerca de feina
– Mòdul 6: riscos laborals i igualtat d’oportunitats
– Mòdul 7: introducció a les TIC

Aquesta és la segona acció formativa que, des de l’Ajuntament de Santa Bàrbara es realitza en el marc del Montsià Actiu, després del que es va realitzar de jardineria l’any 2015. El regidor de Promoció Econòmica, Antonio Ollés, ha mostrat interès per continuar realitzant noves accions formatives l’any 2017.

Santa Bàrbara, 20 de gener de 2017

Regidoria de Promoció Econòmica