PLA LOCAL DE JOVENTUT 2016-2019
773
post-template-default,single,single-post,postid-773,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

PLA LOCAL DE JOVENTUT 2016-2019

PLA LOCAL DE JOVENTUT 2016-2019

A l’última sessió plenària de l’any, es va aprovar el Pla Local de Joventut 2016-2019, l’instrument que té com a base la Regidoria de Joventut per tal de donar respostes a les necessitats i demandes que els joves del municipi tenen.

Per a l’elaboració del Pla Local de Joventut es va realitzar una anàlisi de la realitat i una visualització de les polítiques de joventut que s’estan duent a terme, així com també visualitzar les necessitats i problemàtiques bàsiques que els joves manifesten. A continuació, es va fer una diagnosi i es van dissenyar els programes d’actuació, per al període de 2016-2019. Tot i això, tenint com a eina un mètode de treball que permet valorar els resultats i realitzar avaluacions continues i finals.

El sistema de treball perquè aquest pla sigui un èxit i, per tant, s’aconsegueixin els objectius marcats i poder fer una valoració positiva, es basarà bàsicament amb la implicació interdepartamental, interinstitucional i, la més important, la participació jove.

En l’etapa de vigència d’aquest nou pla es desenvoluparan projectes anuals, per als joves del municipi, on el PIJ Planer i el Grup Joventut tenen un paper molt important en les diferents etapes, com són la planificació, elaboració, implementació i l’avaluació dels projectes que s’aniran treballant.

Adrián Batiste, regidor de Joventut, accentua la importància que té el treball i la implicació interdepartamental, interinstitucional i la participació jove, que es plasma en aquest Pla Local de Joventut. Així com també els projectes que s’aniran desenvolupant al llarg dels quatre anys de vigència del Pla.

Santa Bàrbara, 10 de febrer de 2017

Regidoria de Joventut