TALLERS DE FORMACIÓ DE DISPOSITIUS MÒBILS A L’SMARTCENTRE
766
post-template-default,single,single-post,postid-766,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

TALLERS DE FORMACIÓ DE DISPOSITIUS MÒBILS A L’SMARTCENTRE

TALLERS DE FORMACIÓ DE DISPOSITIUS MÒBILS A L’SMARTCENTRE

L’Smartcentre acull dos tallers pràctics per aprendre a utilitzar dispositius mòbils gràcies a la Fundació Pere Tarrés i la Fundació Vodafone. La formació consisteix en la realització de tallers pràctics de nivell inicial, d’una durada de 4 hores i totalment gratuïts. L’acceptació de l’activitat ha estat un èxit i un total de 36 persones majors de 55 anys de Santa Bàrbara es podran beneficiar d’aquesta formació.

La Fundació Pere Tarrés i la Fundació Vodafone Espanya han posat en marxa un projecte per formar persones majors de 55 anys en l’ús de les tauletes i els smartphones. L’objectiu d’aquest projecte és que les persones grans aprenguin a utilitzar els nous dispositius mòbils i puguin estar al dia en les noves tecnologies, tenint en compte la importància que tenen en la societat actual. Aprenen, per exemple, a connectar-se a una xarxa WiFi, a navegar a través de la seva tauleta i aprofitar les funcionalitats del seu telèfon mòbil per fer fotos amb la càmera, utilitzar aplicacions com WhatsApp i Skype i poder comunicar-se amb els seus, entre altres. D’aquesta manera, aquests tallers tenen també un paper rellevant en el treball per a la inclusió social de les persones.

Adrián Batiste, regidor de Noves Tecnologies, valora molt positivament la bona acollida d’aquesta formació i agraeix a les fundacions organitzadores aquest tipus d’iniciatives, molt necessàries per ajudar a la gent gran en el difícil camí, per a molts d’ells, de la inclusió digital.

Santa Bàrbara, 15 de febrer de 2017

Regidoria Noves Tecnologies