CAMPANYA DE COMUNICACIÓ D’ORDENANCES MUNICIPALS
757
post-template-default,single,single-post,postid-757,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

CAMPANYA DE COMUNICACIÓ D’ORDENANCES MUNICIPALS

CAMPANYA DE COMUNICACIÓ D’ORDENANCES MUNICIPALS

Durant els propers dies, membres de la brigada municipal col·locaran uns adhesius a les illes dels contenidors, informant de la prohibició de deixar deixalles fora dels contenidors.

L’objectiu d’aquesta mesura és informar als planers i planeres de l’obligatorietat de depositar totes les deixalles dins dels contenidors, segons recull l’article 40 de l’ordenança de recollida de residus, i no deixar-les fora, donat l’impacte visual i les molèsties que ocasionen als veïns que viuen a prop.

L’Ajuntament de Santa Bàrbara recorda a tota la població que pot sol·licitar el servei porta a porta per a la recollida de trastos vells, així com també portar residus a la Deixalleria Municipal, oberta de dimarts a dissabte.

Santa Bàrbara, 1 de març de 2017

Regidoria de Medi Ambient