CARNAVAL AL CENTRE OBERT L’OLIVETA
760
post-template-default,single,single-post,postid-760,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

CARNAVAL AL CENTRE OBERT L’OLIVETA

CARNAVAL AL CENTRE OBERT L’OLIVETA

El dimecres 22 de febrer vam iniciar la setmana dedicada al Carnaval, primer vam realitzar el menjar blanc, dintre la programació del taller de cuina, aquest any, van ser els xiquets i xiquetes del Centre Obert que en van fer per a la festa del centre i també per als iaios i iaies del Centre de Dia Vima. Sent el menjar blanc uns postres típics d’aquestes dates.

La tarda del dijous llarder, es va adaptar l’horari de les activitats per tal de gaudir de les hores de més sol. Els xiquets i xiquetes, a les 15 h, acompanyats de les monitores, van anar d’excursió caminant fins a l’esplanada que hi ha al costat de la Deixalleria Municipal. A més de berenar, majoritàriament, entrepà de truita amb salsitxa, van jugar a jocs que habitualment no poden fer-ho per la limitació de l’espai on habitualment fem l’esbarjo.

Van tenir una estona de joc lliure i cadascú va optar pel que més li agrada: saltar amb la corda, futbol o simplement manipular el material del centre (cordes, cercles, xancles, etc.). Finalment, es van fer un parell de partides tots junts al Rei, que ja va sent un joc típic al centre.

Per acabar la setmana, el divendres es va fer la festa de carnaval, en la qual els menors i les monitores es van disfressar d’ocellets, que prèviament s’havien confeccionat dintre el taller de celebracions especials. A més a més, els xiquets/es van fer la visita als iaios i iaies del Centre Dia, que anaven disfressats de dòmino i cartes, una disfressa molt original.

A continuació, vam fer un berenar tots junts on vam aprofitar per menjar-nos el menjar blanc prèviament fet pels xiquets/es. També aquest any, com a novetat, els menors van participar d’una activitat que es feia a l’Smartcentre, la confecció d’un mannequin challenge, amb les diferents disfresses que hi van participar.

Per acabar la tarda i com el temps ens va acompanyar, vam fer tarda de jocs a la zona d’esbarjo.

La regidora de Serveis Socials, Montse Rodríguez, valorava positivament aquestes activitats on es fomenten les tradicions culturals, i també la bona relació que existeix amb la resta de serveis per poder fer activitats conjuntes i, a més a més, de caire intergeneracionals.

Santa Bàrbara, 1 de març de 2017

Regidoria de Serveis Socials