NORMA PUJOL, COORDINADORA TERRITORIAL DE JOVENTUT A LES TERRES DE L’EBRE, VISITA LES INSTAL·LACIONS DE L’SMARTCENTRE
754
post-template-default,single,single-post,postid-754,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

NORMA PUJOL, COORDINADORA TERRITORIAL DE JOVENTUT A LES TERRES DE L’EBRE, VISITA LES INSTAL·LACIONS DE L’SMARTCENTRE

NORMA PUJOL, COORDINADORA TERRITORIAL DE JOVENTUT A LES TERRES DE L’EBRE, VISITA LES INSTAL·LACIONS DE L’SMARTCENTRE

Aquest dijous 2 de març, Norma Pujol, Coordinadora Territorial de Joventut a les Terres de l’Ebre, ha visitat les instal·lacions de l’Smartcentre, on s’ubica el Punt d’Informació Juvenil de la població i es fusionen els diferents serveis per tal d’adaptar-se a les noves necessitats de la població i dels joves.

Durant la visita s’han tractat temes relacionats amb les polítiques de joventut i concretament del Pla Local de Joventut 2016-2019, i del projecte Empodera’t que durant el passat any s’ha anat desenvolupant a través de les diferents actuacions i activitats per tal de potenciar la participació juvenil al municipi, adaptant-nos a les necessitats dels joves. Per això, per aquest 2017, es configurarà un altre projecte amb noves propostes i iniciatives que els propis joves han fet sabedores.

La Coordinadora Territorial de Joventut ha valorat positivament la feina que s’està fent al municipi en matèria de joventut i ens encoratja a seguir treballant per i amb la joventut planera, ja que les polítiques de joventut han d’estar en tot moment adaptades als nous canvis de la societat i les demandes i necessitats dels propis joves. Per això, Santa Bàrbara continuarà apostant en les polítiques de joventut municipals.

Adrián Batiste, agraeix la visita de la Coordinadora Territorial, Norma Pujol, on ha pogut conèixer el funcionament del servei, les instal·lacions i saber de quina manera es treballa al municipi amb matèria de joventut.

Santa Bàrbara, 2 de març de 2017

Regidoria de Joventut