RECONEIXEMENT AL MÈRIT PLANER 2017
751
post-template-default,single,single-post,postid-751,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

RECONEIXEMENT AL MÈRIT PLANER 2017

RECONEIXEMENT AL MÈRIT PLANER 2017

El Ple de la Corporació de l’Ajuntament de Santa Bàrbara, a proposta dels presidents (o delegats) de les diferents entitats planeres, d’un representant de la Plana Ràdio, d’un representant de la Biblioteca Municipal, d’un representant de Santa Bàrbara Activa i d’un representant del Consell Parroquial, i dins el marc de les Jornades Culturals, concedeix cada 3 anys, en cerimònia pública, el reconeixement al mèrit planer. Aquest any 2017 es convoca una nova edició d’aquest reconeixement.

Les entitats municipals presentaran la proposta del seu candidat, que podrà ser una persona o entitat, acompanyada d’un raonament de la seva tria i de les actuacions destacades que ha realitzat. A les bases també s’indica que persones que no pertanyin a cap entitat puguin també proposar candidats. Les maneres en què ho podran fer, de l’1 al 31 de març, són:
– A l’emissora municipal La Plana Ràdio, a través de trucades telefòniques. El representant haurà de proposar, obligatòriament, com a candidat, a la persona o entitat que hagi resultat guanyador/a.
– A la Biblioteca Municipal, a través d’una bústia de suggeriments. El representant haurà de proposar, obligatòriament, com a candidat, a la persona o entitat que hagi resultat guanyador/a.
– A Santa Bàrbara Activa, a través de l’adreça de correu electrònic infocentre@santabarbara.cat. El representant haurà de proposar, obligatòriament, com a candidat, a la persona o entitat que hagi resultat guanyador/a.

El Termini màxim de presentació de propostes per part de les entitats és el dia 31 de març. El lliurament del guardó es farà de forma pública durant el transcurs de l’acte de celebració de la nit del PLANER, dins del marc de les Jornades Culturals, concretament la nit del 8 de maig, vigília de la festivitat de Sant Gregori.

El guardonat serà obsequiat amb un Pin d’or (24 K.) amb el relleu de l’escut oficial del poble i l’escut de la vila obra d’un artista de la localitat.

L’alcalde i regidor de cultura, Alfred Blanch, anima a tot el poble a fer les seves propostes per premiar a aquella persona o entitat que sigui mereixedora d’aquest guardó per la seua destacada actuació en qualsevol camp de la vida del municipi.

Santa Bàrbara, 3 de març de 2017

Regidoria de Cultura