III EDICIÓ DEL CODECLUB A L’SMARTCENTRE
745
post-template-default,single,single-post,postid-745,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

III EDICIÓ DEL CODECLUB A L’SMARTCENTRE

III EDICIÓ DEL CODECLUB A L’SMARTCENTRE

Des del mes març i fins al maig, es durà a terme a l’Smartcentre una nova edició del Codeclub. Infants d’entre 10 i 12 anys participen en aquesta activitat formativa tots els divendres de 17 a 18.30 hores.

Codeclub a les biblioteques és una iniciativa del Servei de Biblioteques de la Generalitat, que juntament amb Codeclubcat i les universitats UOC, UPC i UDG vol iniciar als nens i nenes a la programació d’ordinadors. Igual que la resta de Codeclubs, els tallers són gratuïts i gestionats per voluntaris, que en aquest cas són estudiants de grau de les tres universitats.

Les instal·lacions de l’Smartcentre, l’aula de formació en aquest cas, és un espai idoni que compleix sobradament els requisits necessaris per poder dur a terme aquesta activitat, essent Santa Bàrbara l’única població del Montsià on es realitza aquesta activitat formativa.

Alfred Blanch i Adrián Batiste, com a responsable de l’Smartcentre i com a regidor de Noves Tecnologies respectivament, valoren molt positivament que l’Smartcentre participi i col·labori en aquestes iniciatives formatives i que els infants de la nostra població es puguin beneficiar i participar d’aquestes activitats.

Santa Bàrbara, 6 març de 2017

Regidoria de Cultura i Noves Tecnologies