XERRADA DELS MOSSOS D’ESQUADRA AL CENTRE OBERT L’OLIVETA
748
post-template-default,single,single-post,postid-748,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

XERRADA DELS MOSSOS D’ESQUADRA AL CENTRE OBERT L’OLIVETA

XERRADA DELS MOSSOS D’ESQUADRA AL CENTRE OBERT L’OLIVETA

El passat divendres 3 de març i de les 18 a les 19 hores, els nens i nenes del Centre Obert l’Oliveta van poder gaudir de la visita dels Mossos d’Esquadra.

Durant el segon i tercer trimestre del Centre Obert, els nens i nenes treballen el taller de ciutadania, per això les educadores van creure necessari que un dia vinguessin els Mossos d’Esquadra per a que els fessin una xerrada i els poguessin explicar les diferents normes cíviques i les actuacions que poden passar en cas d’incomplir-les.

Els diferents temes que es van tractar van ser:
– Els drets i deures dels ciutadans
– La pràctica cívica i social de solidaritat
– Comportaments dels ciutadans
– Actuació dels Mossos d’Esquadra
– Equipament dels mossos d’esquadra
– Les drogues

Per acabar, els nens i nenes vam poder fer totes les preguntes que van desitjar i, seguidament, se’ls va repartir una fitxa on hi havia una sopa de lletres, i on els nens i nenes havien de trobar els noms de totes les especialitats de Mossos d’Esquadra que hi ha actualment.

Tant la regidora de Serveis Socials, Montse Rodríguez com les educadores del Centre Obert l’Oliveta valoren positivament la implicació dels Mossos d’Esquadra en l’educació dels infants.

Santa Bàrbara, 6 de març de 2017

Regidoria de Serveis Socials