L’SMARTCENTRE PARTICIPA EN LA SESSIÓ DE TREBALL DEL PROGRAMA CATLABS
742
post-template-default,single,single-post,postid-742,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

L’SMARTCENTRE PARTICIPA EN LA SESSIÓ DE TREBALL DEL PROGRAMA CATLABS

L’SMARTCENTRE PARTICIPA EN LA SESSIÓ DE TREBALL DEL PROGRAMA CATLABS

Dimecres 8 de març va tenir lloc la primera sessió de treball del programa CATLABS per promoure la innovació social digital a Catalunya en el marc de l’Estratègia de recerca i innovació per a l’especialització intel·ligent de Catalunya (RIS3CAT) a les Terres de l’Ebre.

La sessió es va dur a terme a la sala d’actes de l’Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l’Ebre (IDECE). Va estar presidida pel delegat del Govern de la Generalitat a les Terres de l’Ebre, Francesc Xavier Pallarès, i dirigida per Ricard Faura de la Direcció General de Societat Digital i Artur Serra de la Fundació I2Cat.

La RIS3CAT, aprovada pel Govern el 4 de febrer de 2014, i el procés d’especialització intel·ligent suposen una transformació fonamental de l’orientació de les polítiques públiques de recerca, innovació i competitivitat de Catalunya, que històricament han tingut caràcter transversal. Aquesta reorientació és progressiva i es fonamenta en un procés d’anàlisi i reflexió amb els agents implicats i el territori.

La RIS3CAT aposta per combinar instruments d’R+D+I consolidats amb instruments nous, amb la voluntat d’impulsar iniciatives col·laboratives que permetin avançar en el procés de concreció de l’especialització intel·ligent de Catalunya i que potenciïn la participació de tots els actors (empreses, agents de recerca i innovació, Administració pública i ciutadania).

Adrián Batiste, regidor de Noves Tecnologies, valora molt positivament que, un cop més, l’Smartcentre de Santa Bàrbara hagi estat convocat per participar i formar part del grup de treball com uns dels centres referents de la nostra zona i assegura que se seguirà treballant en la promoció, divulgació i innovació en el món de les TIC.

Santa Bàrbara, 10 de març de 2017

Regidoria de Noves Tecnologies