COLÒNIES D’ESTIU 2017
727
post-template-default,single,single-post,postid-727,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

COLÒNIES D’ESTIU 2017

COLÒNIES D’ESTIU 2017

Un any més, s’han engegat les colònies d’estiu. Es van donar per iniciades el dia 2 de març quan es va realitzar la reunió informativa per als pares i mares. Aquest any s’han apuntat un total de 59 xiquets i xiquetes, els quals es desplaçaran fins a la població de la Pobla de Cérvoles per passar l’última setmana de juliol amb els monitors del Grup Joventut. Continuarem amb la dinàmica de què els mateixos monitors siguin els cuiners encarregats de la preparació i elaboració del menjar.

La casa de colònies anomenada Cal Gort està situada al centre del poble, fet que ens permetrà endinsar-nos en la realitat del municipi i que el puguem conèixer bé. Les colònies estaran enllaçades per un centre d’interès que guiarà totes i cadascuna de les activitats que realitzarem, com ara la búsqueda del tresor, el terror, excursions, dinàmiques, manualitats…

Adrián Batiste, regidor de Joventut, després de veure l’acceptació que tenen les colònies i l’escreix que han tingut les inscripcions, valora molt positivament la tasca que s’està fent i afirma que és un dels anys en què han hagut més inscripcions.

Santa Bàrbara, 20 de març de 2017

Regidoria de Joventut