SANTA BÀRBARA PRESENTA LA SETMANA DEL COMERÇ
730
post-template-default,single,single-post,postid-730,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

SANTA BÀRBARA PRESENTA LA SETMANA DEL COMERÇ

SANTA BÀRBARA PRESENTA LA SETMANA DEL COMERÇ

Aquest any 2017, el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya organitza la Setmana del Comerç, del 20 al 26 de març. En el marc de les diferents activitats programades, s’estableixen algunes que, entitats comercials i ens locals organitzen arreu del territori català i que, en aquest sentit, també hi serà present Santa Bàrbara.

Concretament, la Regidoria de Promoció Econòmica i la Unió de Comerciants de Santa Bàrbara organitzen conjuntament la jornada “EMPRESA 360 – Jornada d’assessorament comercial de gerència de riscos”. Aquesta jornada pretén informar a comerços i empreses locals de les diferents cobertures d’assegurança que hi ha present als seus respectius negocis, amb la voluntat d’evitar factors sorpresa, principalment en casos concrets d’empreses que estan en ambdós extrems: o bé sobre-assegurades o, per contra, infra-assegurades.

La jornada la portaran a terme tècnics del món empresarial i assegurador i, si s’escau, es plantejaran estudis personalitzats a les empreses i comerços que així ho sol·licitin, a fi i efecte de comprovar-ne el seu estat i quins riscos estan assumint per no tenir les cobertures asseguradores corresponents a cadascun dels negocis.

Antonio Ollés, regidor de Promoció Econòmica, valora positivament el fet que Santa Bàrbara hagi participat també en aquesta Setmana del Comerç a Catalunya i espera que, aquest tipus d’accions serveixin també per estimular la unió comercial del nostre poble.

Santa Bàrbara, 21 de març de 2017

Regidoria de Promoció Econòmica