ELECCIÓ AL MÈRIT PLANER 2017
712
post-template-default,single,single-post,postid-712,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

ELECCIÓ AL MÈRIT PLANER 2017

ELECCIÓ AL MÈRIT PLANER 2017

El dia 19 d’abril es va realitzar la reunió d’entitats de membres del jurat del reconeixement al mèrit planer de Santa Bàrbara 2017.

La sessió va començar amb la presentació pública de propostes per fer la posterior elecció del candidat/a per al nomenament de guanyador al Reconeixement al Mèrit Planer en la seva desena edició, que feia l’alcalde, Alfred Blanch, agraint a tots els representants de les entitats presents a l’acte la seva assistència i col·laboració.

Posteriorment, Blanch feia un breu repàs de les bases i donava lectura de les propostes presentades per les entitats locals, que en aquesta edició eren cinc: Glòria Espuny Roé, M. Jesús Pla Farnós, Paco Casadó Pla, Paco Romeu Cid i Marisín Subirats Rodrigo.

Tot seguit, cada representant de cadascuna de les entitats que havia presentat candidatura expressava els arguments de la seva proposta i acabades les explicacions es donava pas a la votació, on cada membre del jurat, en dret a vot, havia de donar obligatòriament el seu vot al candidat/a que considerava mereixedor del guardó.

Després d’aquesta primera votació, tal i com diuen les bases, donat que cap candidat va rebre majoria absoluta, s’havia de procedir a una segona votació entre les dues candidatures que havien obtingut més vots.

Vist el resultat d’aquesta última votació, Alfred Blanch, com a president del jurat, diu que es proposarà al Ple de la Corporació atorgar el premi del Reconeixement al Mèrit Planer 2017 al Sr. Paco Casadó Pla.

Santa Bàrbara, 19 d’abril de 2017

Regidoria de Cultura