LOGOTIP DELS 200 ANYS DE L’INICI DEL PROCÉS D’INDEPENDÈNCIA DEL MUNICIPI
409
post-template-default,single,single-post,postid-409,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

LOGOTIP DELS 200 ANYS DE L’INICI DEL PROCÉS D’INDEPENDÈNCIA DEL MUNICIPI

LOGOTIP DELS 200 ANYS DE L’INICI DEL PROCÉS D’INDEPENDÈNCIA DEL MUNICIPI

El dissabte 22 d’abril, l’alcalde de Santa Bàrbara, Alfred Blanch, durant la inauguració de les XXVI Jornades Culturals de Santa Bàrbara presentava el logotip que ha realitzat l’Ajuntament de Santa Bàrbara conjuntament amb el Centre d’Estudis Planers amb motiu dels 200 anys de l’inici del procés d’independència del municipi.

L’alcalde explicava que durant el 2017 s’aniran realitzant actes, homenatges als impulsors de la segregació i activitats en relació als 200 anys de l’inici del procés de la independència municipal i que aquest logotip servirà per difondre no solament aquests actes i activitats sinó que també es posarà d’imatge corporativa a tota la documentació, díptics, tríptics, cartells, etc. que realitzi l’ajuntament. A més a més, també va oferir la possibilitat que totes les entitats i empreses del municipi que vulguin utilitzar-lo per fer-ne difusió estarà al seu abast durant tot el 2017.

Per començar aquesta commemoració, el dia 12 de maig, a les 19 hores i al Museu de la Vida a la Plana, antiga Masada de Martí, es realitzarà una activitat a càrrec del Centre d’Estudis Planers sobre els 200 anys de l’inici del procés de la independència municipal fent un acte d’homenatge als impulsors de la segregació, amb explicacions històriques pels espais on va tindre lloc la reunió reivindicativa, contemplació imatges i objectes al·lusius i, també, una acció dramatitzada sobre un dels episodis fundacionals del nostre poble.

Santa Bàrbara, 24 d’abril de 2017

Regidoria de Cultura