NOUS PLAFONS DE PROMOCIÓ TURÍSTICA PER A SANTA BÀRBARA
406
post-template-default,single,single-post,postid-406,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

NOUS PLAFONS DE PROMOCIÓ TURÍSTICA PER A SANTA BÀRBARA

NOUS PLAFONS DE PROMOCIÓ TURÍSTICA PER A SANTA BÀRBARA

L’any 2008, l’Ajuntament de Santa Bàrbara va realitzar una important inversió a nivell turístic amb l’edició de la primera guia turística del poble i la creació de plafons d’informació i promoció turística. Des d’aquell any, si ve s’ha anat renovant la guia i creant altres materials informatius, no s’havien renovat els plafons, els quals ja han quedat totalment obsolets.

En aquest sentit, s’ha creat cinc plafons turístics els quals mostren els principals atractius turístics del nostre poble, principalment vinculats a equipaments, festes, tradicions i gastronomia, tot sota el lema del poble “Santa Bàrbara, un mar d’oliveres”.

Cal tenir present que aquests plafons s’utilitzen constantment per a diferents actes vinculats a promoció i dinamització turística, com poden ser la Fira de l’Oli Novell, dels Cítrics i del Comerç, la mostra anual de la Taula del Sénia, exposicions al Museu de la Vida a la Plana, actes protocol·laris, etc.

Per a Laia Pla, regidora de Turisme, era molt important renovar els panells, ja que no s’adequaven a l’actualitat i, en vista a les diferents activitats i actes que es realitzen al cap de l’any en matèria de dinamització turística, calia renovar-ho per mostrar a tothom les potencialitats turístiques del nostre poble.

Santa Bàrbara, 25 d’abril de 2017

Regidoria de Turisme