EXCURSIÓ FI DE CURS DEL CENTRE OBERT L’OLIVETA
711
post-template-default,single,single-post,postid-711,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

EXCURSIÓ FI DE CURS DEL CENTRE OBERT L’OLIVETA

EXCURSIÓ FI DE CURS DEL CENTRE OBERT L’OLIVETA

Els dies 7 i 8 de maig, els xiquets i xiquetes del Centre Obert l’Oliveta que han assistit durant el curs 2016-2017, han realitzat l’excursió de fi de curs, tot i que encara el curs continua fins el proper 22 de juny. Per primer cop, es va voler fer una excursió diferent a la qual veníem realitzant els anys anteriors; d’aquesta manera vam organitzar una sortida de dos dies, on ens havíem de quedar a dormir, un fet que no havíem proposat mai als pares i mares dels assistents. Un cop plantejada la sortida a les famílies, totes van respondre positivament en la realització d’aquesta sortida de dos dies.

L’excursió es va realitzar a la població de Xerta, concretament a l’alberg l’Assut. Allí els xiquets i xiquetes van poder gaudir de diferents activitats organitzades per les pròpies monitores, com la distribució de grups, taller de cuina, búsqueda de la nit, coreografies i ball, marc de fotos, entre altres.
El taller de cuina va tenir molt d’èxit i vam poder fer moltes coses per al sopar de la nit, vam elaborar pizza, chips de pasta de full, van pelar les patates per a les truites, i també vam elaborar les postres, que van ser dos cocs, amb els quals vam poder fer la celebració de dos aniversaris dels infants, on van poder bufar les espelmes juntament amb els companys i companyes.

En aquesta excursió els xiquets i xiquetes van poder gaudir d’una activitat que ens feien els propis monitors de l’alberg, on van realitzar una gimcana per la població de Xerta i una ruta amb Catalino, “un burret” que hi ha a l’alberg. Aquesta activitat la vam poder realitzar gràcies a l’aportació econòmica d’una persona anònima del municipi.

En total van ser un total de 28 xiquets i xiquetes que van gaudir de l’excursió, acompanyats de cinc educadores. Les famílies només van haver de fer una petita aportació econòmica de l’estada, ja que amb l’aportació de la persona anònima, amb la col·laboració de totes les persones que van comprar la rosa de Sant Jordi i l’aportació de l’Ajuntament, vam poder reduir el cost de la sortida per a tots els assistents.

La regidora de Serveis Socials, Montse Rodríguez, juntament amb les educadores i xiquets i xiquetes agraeixen la col·laboració de totes les persones que han col·laborat d’una manera o altra amb la seva aportació per tal de poder realitzar aquesta excursió de fi de curs amb els infants del centre.

Santa Bàrbara, 12 de maig de 2017

Regidora de Serveis Socials