CASAL D’ESTIU ELS BALLARICS 2017
704
post-template-default,single,single-post,postid-704,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

CASAL D’ESTIU ELS BALLARICS 2017

CASAL D’ESTIU ELS BALLARICS 2017

Ja teniu pensat que faran els vostres fills i filles durant l’estiu? Com cada any torna el Casal d’estiu Els Ballarics i amb ell moltes activitats com cuina, jocs, piscina, manualitats…El Casal es portarà a terme durant 5 setmanes en horari de 9 a 13 hores. Els infants cada dia podran gaudir d’una activitat diferent sempre centrada amb el centre d’interès que treballem aquella setmana.

Podeu venir a fer la inscripció a partir del dia 29 de maig fins el dia 2 de juny, al Centre Obert l’Oliveta, amb horari de 9 a 13 hores i de 15 a 19.30 hores.

Per poder fer la inscripció del vostre fill o filla necessiteu:
– Fotocòpia del DNI del pare/mare o la persona que signe
– Fotocòpia del/a nen/a, si en té
– Fotocòpia de la TIS del nen/a
– Fotocòpia del carnet de família monoparental i/o nombrosa, si en té

I per últim recorda que si s’apunten a tot el casal o a tot el casal i participen de les colònies tindran un mes de curset de natació gratuït (a escollir entre juliol o agost).

Montse Rodríguez, regidora de Serveis Socials, valora positivament la confiança dels pares i mares que confien any rere any en la tasca que portem a terme i perquè cada any augmenti el nombre de nens i nenes inscrits.

Santa Bàrbara, 15 de maig del 2017

Regidoria de Serveis Socials