SANTA BÀRBARA PRESENT A LA FESTA DEL MERCAT D’AMPOSTA
673
post-template-default,single,single-post,postid-673,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

SANTA BÀRBARA PRESENT A LA FESTA DEL MERCAT D’AMPOSTA

SANTA BÀRBARA PRESENT A LA FESTA DEL MERCAT D’AMPOSTA

El cap de setmana del 20 i 21 de maig, Amposta va celebrar la IX Festa del Mercat, una festa-fira de caràcter tradicional basada en els mercats de principi de segle XX a la capital del Montsià. Des de fa uns anys, l’organització de la festa convida a diferents municipis que realitzen festes i esdeveniments amb una vinculació semblant a la seva; en aquest cas, Santa Bàrbara fou convidada per la festivitat de Sant Gregori.

Durant el cap de setmana, la festa va oferir un ampli ventall de possibilitats entre parades al carrer, espectacles, demostracions, tallers… i, en aquest ampli ventall, es va incloure la teatralització del “Viatge al Passat Planer”, que cada any es realitza durant la festivitat de Sant Gregori i que, enguany, anava lligat a l’inici del procés d’independència de Santa Bàrbara.

Paral·lelament al teatre, el municipi de Santa Bàrbara va estar present durant el cap de setmana amb un estand de promoció turística, juntament amb la resta de municipis convidats que enguany van ser Móra d’Ebre, Sant Joan de Vilatorrada (Bages) i Carcaixent (València).

Alfred Blanch, alcalde de Santa Bàrbara i qui va fer un parlament durant la inauguració, va agrair al municipi d’Amposta i a l’organització de la festa la seva invitació i animava a seguir enfortint els lligams socials, culturals i històrics entre ambdós municipis.

Santa Bàrbara, 22 de maig de 2017

Regidoria de Turisme