ELS XIQUETS/ES DEL CENTRE OBERT VISITEN EL MUSEU DE LA VIDA A LA PLANA
616
post-template-default,single,single-post,postid-616,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

ELS XIQUETS/ES DEL CENTRE OBERT VISITEN EL MUSEU DE LA VIDA A LA PLANA

ELS XIQUETS/ES DEL CENTRE OBERT VISITEN EL MUSEU DE LA VIDA A LA PLANA

L’Ajuntament de Santa Bàrbara i el Consorci del Museu de les Terres de l’Ebre han engegat el projecte “Museu inclusiu, un museu per a tots”, per tal de promoure el coneixement de la història local i estimular les activitats d’integració social a partir del patrimoni cultural, entre altres.

Dintre aquest programa, aquest any, ha estat el Centre Obert l’Oliveta, el servei que ha participat del projecte, realitzant una visita guiada i gratuïta a l’exposició permanent del Museu de la Vida a la Plana.

Un cop feta la vista, s’ha realitzat una activitat dinàmica per als participants, consistent en emplenar un qüestionari sobre allò que els hi havien explicat. Per tant, havien d’estar molt atents a les explicacions per tal de poder realitzar el qüestionari correctament. Per acabar, vam poder degustar l’oli de la nostra terra, amb una torradeta de pa amb oli i sucre.

Montse Rodríguez, regidora de Serveis Socials, agraeix al consorci del Museu de les Terres de l’Ebre per invitar als xiquets i xiquetes del centre a participar d’aquest projecte per tal de poder conèixer la història del poble.

Santa Bàrbara, 29 de maig de 2017

Regidoria de Serveis Socials