L’AJUNTAMENT OBRE LA SEVA PÀGINA AL FACEBOOK
610
post-template-default,single,single-post,postid-610,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

L’AJUNTAMENT OBRE LA SEVA PÀGINA AL FACEBOOK

L’AJUNTAMENT OBRE LA SEVA PÀGINA AL FACEBOOK

L’Ajuntament de Santa Bàrbara obre un nou canal informatiu a través de les xarxes socials per arribar a tots els ciutadans. Un dels objectius de la regidoria de noves tecnologies és implementar l’ús de les TIC a tots els nivells, per això s’està duent a terme una important millora i actualització de les aplicacions i eines que s’utilitzen en el dia a dia de les tasques de la nostra administració local.

Des de l’Ajuntament es treballa per oferir tota la informació local a la ciutadania per diferents mitjans de comunicació i canalitzar-la per a que arribi a tota la ciutadania. Fins ara, alguns serveis de l’Ajuntament comptaven amb pàgines de Facebook per informar de les seves activitats, a partir d’ara, s’ha creat una única pàgina que concentrarà totes les informacions dels diferents departaments i serveis del nostre poble, essent més fàcil per a tothom localitzar-les.

El principal objectiu d’aquest canvi, és millorar l’accessibilitat i la transparència de la informació i oferir un espai a tots els planers i planeres on s’apleguin les principals noticies i informacions que ens afecten i ens interessen.

Adrián Batiste, regidor de Noves Tecnologies, aposta per està present en les xarxes socials i facilitar l’accés a la informació a tothom. Tanmateix, convida a la ciutadania a seguir la nova pàgina de Facebook i a participar-hi.

Santa Bàrbara, 29 de maig de 2017

Regidoria Noves Tecnologies