OBERTES LES CONVOCATÒRIES PER A LA REALITZACIÓ D’EXPOSICIONS FOTOGRÀFIQUES I CURSOS TALLERS
1156
post-template-default,single,single-post,postid-1156,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

OBERTES LES CONVOCATÒRIES PER A LA REALITZACIÓ D’EXPOSICIONS FOTOGRÀFIQUES I CURSOS TALLERS

OBERTES LES CONVOCATÒRIES PER A LA REALITZACIÓ D’EXPOSICIONS FOTOGRÀFIQUES I CURSOS TALLERS

Per tercer any consecutiu, el Consorci del Museu de les Terres de l’Ebre, del qual hi forma part l’Ajuntament de Santa Bàrbara, ha obert les convocatòries per a la realització de tres exposicions fotogràfiques i quatre cursos i tallers amb l’objectiu de dotar la ciutadania i col·lectius del territori de recursos i mitjans tècnics perquè puguin compartir els seus treballs i coneixements, cedint espais i equipaments i amb l’aportació dels seus serveis.

De les tres exposicions que es volen seleccionar, una serà de temàtica lliure i hi podrà participar tothom; la segona, també oberta, haurà de ser sobre qualsevol temàtica relacionada amb les festes, la cultura i les tradicions de Santa Bàrbara, i la tercera tindrà com a temàtica les col·leccions d’arqueologia del Museu de les Terres de l’Ebre i s’adreça exclusivament a les escoles d’art del territori.

Pel que fa a la convocatòria de cursos i tallers, se seleccionaran quatre propostes de tipus cultural, naturalístic, artístic, artesanal o educatiu. Aquesta convocatòria va destinada a professors, naturalistes, artistes, artesans i persones coneixedores de qualsevol d’aquestes disciplines que estiguin interessades a impartir un curs o taller, bé a nivell particular o com a col·lectiu. El preu de la matrícula i el seu cobrament va íntegre als professionals que organitzen cadascun dels cursos. El Consorci del Museu de les Terres de l’Ebre els hi cedeix les seves dependències i espais.

A més de dotar els projectes d’espais i equips que tinguin al seu abast i d’assessorar els projectes, tant en les exposicions com en els cursos i tallers, el museu es compromet a fer-se càrrec de la difusió a través dels mitjans de comunicació i les xarxes socials, de confeccionar targes d’invitació i flyers, del muntatge de marcs i paspartús (en el cas de les exposicions) i a fer el seguiment de la preinscripció i la difusió corresponent a diferents col·lectius en el cas dels cursos i tallers.

El termini de presentació de propostes finalitza el proper 26 de juliol. Els interessats hauran de presentar una sol·licitud que trobaran a la pàgina web del museu (www.museuterresebre.cat), el seu currículum personal, un dossier del projecte i una proposta de difusió. Les propostes seran sotmeses a consideració d’un jurat format per representants del Consorci del Museu de les Terres de l’Ebre, l’Ajuntament d’Amposta i d’una escola d’art del territori. El termini de resolució serà d’un mes a partir de la data de finalització de la convocatòria.

Les sol·licituds s’han d’enviar al correu comunicacio@museuterresebre.cat. Per a més informació, truqueu al 977 70 29 54 o al correu del museu, museulaplana@santabarbara.cat.

Santa Bàrbara, 7 de juny de 2017

Regidoria de Promoció Econòmica i Regidoria de Cultura