REPARACIÓ DE CAMINS
1325
post-template-default,single,single-post,postid-1325,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

REPARACIÓ DE CAMINS

REPARACIÓ DE CAMINS

L’Ajuntament de Santa Bàrbara ha completat aquesta setmana la reparació i renovació de l’asfaltat dels camins de Solsó i de Sant Francesc. Amb un pressupost d’adjudicació de 37.355,12 € (amb IVA inclòs), les obres han consistit en retirar l’asfalt existent, anivellar el terreny i netejar les voreres, i aplicar una nova capa de reg asfàltic. El Consell Comarcal del Montsià subvencionarà el 25% de la despesa d’aquesta intervenció.

El camí de Solsó té una llargada de 570 metres, des del passeig de les Quatre Carreteres fins a la cruïlla amb el camí de partició amb el terme de Masdenverge i passant per sota de la variant de la carretera T-331.

Respecte el camí de Sant Francesc, que neix al km 2,1 de la carretera T-1025 en direcció al Mas de Barberans i arriba fins el Barranc de Lledó, amb una longitud total de 2.200 metres, s’ha pogut conservar l’asfalt existent en alguns trams (500 metres), però s’ha renovat en els 1.700 metres restants ja que estava bastant deteriorat amb la presència de nombrosos clots. També s’ha incrementat l’amplada de 3 a 4 metres en gairebé tot el recorregut.

Recentment, també es va fer una actuació en un tram del camí de Mitamplana, molt malmès per les abundants pluges de l’hivern de 2015, i on s’ha optat per formigonar uns 100 metres del camí per evitar que l’aigua continuï erosionant el paviment. Aquesta actuació compta amb una subvenció del 50% per part del Ministerio de Agricultura Pesca y Alimentación.

El regidor d’Agricultura, Antonio Ollés, es mostra satisfet amb aquestes actuacions que ajuden a facilitar el treball diari de la pagesia, i també beneficien els ciutadans que per diferents motius han de circular per aquests camins. Ollés assegura que la intenció de l’equip de govern es continuar fent aquests tipus de millores i manteniments en els camins del terme al llarg dels propers exercicis.

Santa Bàrbara, 8 de juny de 2017

Regidoria d’Agricultura