UN ALTRE CURS DE CATALÀ FINALITZAT
1336
post-template-default,single,single-post,postid-1336,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

UN ALTRE CURS DE CATALÀ FINALITZAT

UN ALTRE CURS DE CATALÀ FINALITZAT

Un any més, es va fer entrega dels certificats d’assistència a l’alumnat dels cursos de català per a adults del curs 2016-2017. Continuant amb la metodologia d’anys anteriors, a més de les classes dins a l’aula, s’han fet sortides per l’entorn de la localitat.

També es va participar de la revetlla de Sant Jordi, els i les alumnes van compartir amb la resta d’assistents a l’acte un seguit d’endevinalles, amb la intenció de fer l’activitat més dinàmica. S’ha treballat bastant la lectura, de manera individual i en grup, fent ús del servei de préstec interbibliotecari, i d’altres amb material de l’aula. Les classes s’imparteixen al Centre Municipal de Serveis Socials en grups i horaris diferenciats. Per a l’organització dels grups es tenen en compte les necessitats de les persones inscrites i el seu grau de coneixement de la llengua.

Les persones que s’encarreguen de gestionar i impartir les classes de català encoratgen a l’alumnat a continuar millorant en l’aprenentatge de la nostra llengua vehicular. I animen a la població en general, que vulgui fer un pas endavant amb el català, que participi dels cursos que estan oberts a tota la població.

Santa Bàrbara, 12 de juny de 2017