FINALITZEN LES ACTIVITATS FORMATIVES A L’SMARTCENTRE
1339
post-template-default,single,single-post,postid-1339,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

FINALITZEN LES ACTIVITATS FORMATIVES A L’SMARTCENTRE

FINALITZEN LES ACTIVITATS FORMATIVES A L’SMARTCENTRE

Des del mes de setembre i fins al mes de juny, un total de 87 usuaris han participat en les activitats formatives a l’Smartcentre de Santa Bàrbara. Un dels objectius principals del nostre punt TIC és oferir un espai a la ciutadania on poder fer ús de les noves tecnologies i on poder iniciar-se en el món de les TIC, és per això que al llarg de l’any organitzem cursos de formació i cursos d’iniciació per a tots els col·lectius i per a totes les edats.

Hem realitzat les activitats extraescolars que venim fent des de fa anys en col·laboració amb l’AMPA de l’Escola Jaume Balmes, el principal objectiu d’aquesta activitat extraescolar és l’aprenentatge del bon ús de les noves tecnologies.

També hem dut a terme la formació continua per a dones, on s’han treballat eines d’edició d’imatge i d’edició de vídeo. També hem realitzat cursos d’eines d’ofimàtica, internet, correu electrònic, xarxes socials…

Com a cinquè any consecutiu i en conveni amb l’Institut les Planes, tots els alumnes de batxillerat que ho han volgut han participat en la formació per a la preparació de l’obtenció del certificat ACTIC de la Generalitat de Catalunya i s’han presentat, posteriorment, a la prova per obtenir el certificat.

El regidor de Noves Tecnologies, Adrián Batiste, es mostra molt satisfet de la bona acollida i de la bona integració de planeres i planers amb l’ús de les TIC i, especialment, per la seva participació en les activitats formatives. Un cop més, l’Ajuntament de Santa Bàrbara segueix apostant fort per les noves tecnologies i per la millora dels serveis de la ciutadania.

Recordem a tots els usuaris que vulguin apuntar-se per al proper curs 2017-2018 que de l’1 al 15 de setembre estarà obert el període d’inscripció.

Santa Bàrbara, 15 de juny de 2017

Regidoria de Noves Tecnologies