CLOENDA DE LES ACTIVITATS INFANTILS
1342
post-template-default,single,single-post,postid-1342,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

CLOENDA DE LES ACTIVITATS INFANTILS

CLOENDA DE LES ACTIVITATS INFANTILS

Com ve sent habitual, el passat dissabte, 10 de juny, coincidint amb les Jornades Culturals Infantils,es va realitzar l’última activitat infantil de la temporada consistent en un taller de jocs i jocs d’aigua.

El taller es va realitzar de les 11 fins a les 12.30 hores, a la plaça dels Segadors. Els infants van poder jugar a jocs tradicionals com el mocador, el pica paret… i també a jocs d’aigua com el cementiri, però amb globus d’aigua. Després, per acabar, fent tots una pinya es va tirar aigua a l’aire. Finalment, van poder jugar una estona als gronxadors de la mateixa plaça.
A les activitats que hem portat a terme durant els mesos d’octubre, novembre, gener, febrer, març, abril, maig i juny els infants han pogut gaudir de realitzar jocs, manualitats, cuina… i també a part de passar-ho bé s’ha pogut treballar el significat de la companyonia i l’ajuda.La regidora de Serveis Socials, Montse Rodríguez, agraeix d’una banda la tasca que realitzen els monitors i les monitores amb aquest tipus d’activitats i, de l’altra, als pares i mares la confiança que mostren portant els xiquets i xiquetes a les activitats.

Santa Bàrbara, 19 de juny de 2017

Regidoria de Serveis Socials