SETMANA EUROPEA DE L’ENERGIA SOSTENIBLE A L’SMARTCENTRE
1345
post-template-default,single,single-post,postid-1345,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

SETMANA EUROPEA DE L’ENERGIA SOSTENIBLE A L’SMARTCENTRE

SETMANA EUROPEA DE L’ENERGIA SOSTENIBLE A L’SMARTCENTRE

Un any més, l’Ajuntament de Santa Bàrbara s’ha sumat a la Setmana de l’Energiaque s’ha celebrat la setmana del 19 al 25 de juny, coincidint amb la Setmana Europea de l’Energia Sostenible, una
campanya de conscienciació que pretén sensibilitzar la societat en relació a l’estalvi i l’eficiència energètica.

Amb aquesta premissa, l’Ajuntament de Santa Bàrbara i l’Smartcentre han organitzat diferents activitats vinculades a accions de sensibilització. Concretament per aquest any 2017 s’han realitzat dues activitats: el joc de l’energia en un dia, per al públic més jove, on mitjançant un joc d’interacció es podia aprendre jugant; i el taller “Com estalviar en la factura de la llum”, que enguany ha estat la tercera edició que s’ha celebrat i que mostra amb exemples pràctics accions i consells per reduir el consum elèctric a les nostres llars.

Cal indicar també que, en el marc de la Setmana de l’Energia, els alumnes de cinquè de l’Escola Jaume Balmes han gaudit de “Els Guardians Energètics”, una activitat pedagògica d’una hora de durada amb l’objectiu d’aconseguir un canvi d’hàbits energètics en l’àmbit domèstic i convertir els nens i nenes en els guardians energètics de casa seva i protagonistes del guany econòmic que fan els seus pares en estalviar diners.

Joan Abella, regidor de Medi Ambient, valora positivament aquest tipus d’iniciatives i que el nostre ajuntament s’hi adhereixi, especialment entre la població més jove.

Santa Bàrbara, 21 de juny de 2017

Regidoria de Medi Ambient