SEGUEIX LA RENOVACIÓ DE DIFERENTS CARRERS DE LA POBLACIÓ
5077
post-template-default,single,single-post,postid-5077,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

SEGUEIX LA RENOVACIÓ DE DIFERENTS CARRERS DE LA POBLACIÓ

SEGUEIX LA RENOVACIÓ DE DIFERENTS CARRERS DE LA POBLACIÓ

Des de principis del mes de juliol i fins a final d’any s’està duent a terme la renovació de diferents carrers de la població de Santa Bàrbara. En aquest segon semestre de l’any 17 es duran a terme la renovació dels carrers Aragó i Pagesia (íntegrament) i la del carrer Victòria (darrera fase).

El pla de renovació de carrers de la població consisteix en enllaçar amb xarxa pluvial els carrers transversals que comuniquen amb el passeig de la Generalitat i carrer Major, o el carrer Major i passeig de les Escoles, per l’altra banda de poble.

A més de la ja esmentada xarxa d’aigües pluvials, en aquestes actuacions també es renova la xarxa de clavegueram, es canvia la xarxa de subministrament d’aigua potable, així com el canvi de l’enllumenat per tecnologia LED, la pavimentació i senyalització, per anar implementant progressivament el Pla de Mobilitat Local; donant sentit únic a la circulació de trànsit rodat.

Aquestes obres, per la seva similitud, tenen una durada aproximada de 4 mesos cadascuna i són finançades per fons propis de l’Ajuntament de Santa Bàrbara i amb el PAM de la Diputació de Tarragona.

L’alcalde, responsable de l’àrea d’Urbanisme, se sent satisfet de poder anar tirant endavant els projectes de renovació proposats, tot i que també és conscient de les dificultats que comporta entre el veïnat més proper i afectacions al trànsit. Comenta que es fa tot per millorar la qualitat de vida dels convilatans, sobretot els dies de pluja i els aspectes de circulació viària. També recordava que, a més de la senyalització del propi carrer projectat, també van senyalitzats els carrers paral·lels als mateixos, per tal de donar un sentit d’anada i un de tornada.

La idea de l’actual equip de govern és seguir invertint en la millora i ordenació dels carrers del poble també en els propers anys.

Regidoria d’Urbanisme