CLAUSURA DEL CASAL D’ESTIU ELS BALLARICS 2017
5080
post-template-default,single,single-post,postid-5080,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

CLAUSURA DEL CASAL D’ESTIU ELS BALLARICS 2017

CLAUSURA DEL CASAL D’ESTIU ELS BALLARICS 2017

El divendres dia 8 de setembre es va realitzar la clausura del casal d’estiu Els Ballarics 2017, que va comptar amb un total de 67 infants, dirigits per 7 dirigents.

El casal es va dur a terme al llarg del juny, juliol i setembre. Els infants a les 9 del matí realitzaven activitats esportives al camp de futbol de la població, a les 10 del matí feien una pausa on esmorzaven i tenien una estona lúdica per poder jugar amb la resta de nens i nenes i, finalment, de les 11 fins les 13 hores gaudien d’activitats com cuina, jocs, sortides, manualitats, piscina…

La festa final es va realitzar de les 11 fins les 17 hores, i van assistir tots els nens i nenes que havien participat al casal d’estiu Els Ballarics. Durant el mati van poder gaudir d’una gimcana que consistia en realitzar una sèrie de jocs.

A les 13 hores, els nens i nenes van dinar un entremès i fideuada que ens van fer els encarregats del càtering de la Llar de Jubilats. I per la tarda van poder jugar.

Finalment, se’ls va donar un detall d’una motxilla, caramels, un mocador per al coll i punts de llibre.

Aquests obsequis no haguessin estat possible sense la col·laboració de la Caixa, BBVA, acció ciutadana, política lingüística i serveis territorials de governació.

Montse Rodríguez, regidora de Serveis Socials, i les monitores del casal d’estiu valoraven positivament la tasca duta a terme, ja que creuen que s’han complert les expectatives proposades.

I donen les gràcies a tots els que van col·laborar.

Regidoria de Serveis Socials