SANTA BÀRBARA AMB LA DEMOCRÀCIA
5087
post-template-default,single,single-post,postid-5087,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

SANTA BÀRBARA AMB LA DEMOCRÀCIA

SANTA BÀRBARA AMB LA DEMOCRÀCIA

L’Ajuntament de Santa Bàrbara va convocar ahir 20 de setembre, davant l’ajuntament, una concentració en defensa de les llibertats civils i les institucions d’autogovern de Catalunya.Aquesta concentració, que es va realitzar a tots els ajuntaments de Catalunya per a la gent que no es podia desplaçar a Barcelona, anava dirigida a tota la població per mostrar el seu rebuig a l’acció coercitiva duta a terme per la Guàrdia Civil, seguint les instruccions judicials, amb la complicitat del govern de l’Estat.

L’alcalde va ser el primer a prendre la paraula enviant un missatge tranquil·litzador i reiterant que, segons les institucions catalanes, el dia 1-O, tot i el que està passant, tot segueix endavant i va encoratjar a la gent afirmant que es votarà. Alfred Blanch també va aprofitar per comunicar al poble que, de moment, no l’han citat a declarar, però que el dia que ho facin ja ho farà saber, afegint que, el dia que passi, li agradaria comptar amb el suport d’aquells ciutadans que el vulguin acompanyar al jutjat.

A l’acte també hi van estar presents altres membres del nostre consistori, així com representants de l’ANC, essent Xavi Forné qui va prendre la paraula en nom de l’entitat, excusant l’absència d’altres companys com Màrius Pont o Enric Martí, que va explicar que eren a Barcelona donant el seu suport a la concentració que es duia a terme a la ciutat. Tot seguit, va dir que, tot i estar molt enfadats per tot el que està passant, veia cares il·lusionades i que aquesta il·lusió era la força que faria que l’1-O es votés i que Catalunya, surti el que surti del referèndum, guanyarà. Va acabar la seva intervenció demanant ajuda als presents per poder anar a omplir de cartells el poble.

Tot seguit Toni G. Gango, en representació d’ERC i com a secretari d’organització del partit a Santa Bàrbara, va dir que, en aquests moments, no ha d’haver-hi ni banderes ni colors, solament la unió en moments tan transcendentals ens poden donar la victòria.

Finalment l’alcalde, Alfred Blanch, va llegir el manifest que es va llegir a tots els pobles de Catalunya que es van sumar a la protesta.

L’acte va acabar amb els crits de “Visca Catalunya” i “votarem, votarem”.

Molta gent del poble va fer cas a la crida de l’ANC i es van quedar després per anar a penjar cartells, sent tants els que volien ajudar que ràpidament es van acabar els cartells.

Alcaldia