S’INICIA EL NOU CURS 2017-2018, AL CENTRE OBERT L’OLIVETA
5094
post-template-default,single,single-post,postid-5094,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

S’INICIA EL NOU CURS 2017-2018, AL CENTRE OBERT L’OLIVETA

S’INICIA EL NOU CURS 2017-2018, AL CENTRE OBERT L’OLIVETA

El dilluns 18 de setembre, el Centre Obert l’Oliveta va iniciar el nou curs 2017-2018, amb un total de 56 inscrits al servei, cobrint-se d’aquesta manera la totalitat de les places.

Aquest és un servei que dona suport a les famílies fora de l’horari escolar i als menors disposant d’un espai en el qual es treballen diversos tallers socioeducatius, on es fomenta l’adquisició d’aprenentatges bàsics, sense deixar al marge les estones lúdiques i d’esbarjo, també fonamentals per al creixement dels menors.

Cada tarda seran un total de 30 xiquets i xiquetes que gaudiran del servei. El centre s’organitza de manera que hi ha una estona per berenar i esbarjo, després per fomentar els hàbits d’higiene bucal i, a continuació, ja es continua amb el taller assignat cada tarda.

Els tallers que aquest nou curs es duran a terme seran: taller de biblioteca amb la cursa lectora, taller de coeducació, taller de cuina, taller de dinàmiques de grup, taller d’informàtica, taller de creació de jocs, taller de lectura i comprensió, taller de llenguatge de signes, taller “Els meus amics” i “El meu jardí”, taller d’educació emocional i valors, i taller de celebracions especials, on se celebren els aniversaris i les celebracions assenyalades de l’any, com són la castanyada, el Nadal, la pasqua i Sant Jordi, entre altres.

També, cal destacar el taller de reforç escolar que es porta a terme durant tot el curs dues tardes a la setmana, aproximadament una hora, per tal de què els xiquets i xiquetes puguin fer els deures o reforçar allò que sigui necessari per al seu aprenentatge.

Amb l’inici del curs, el dimarts 19 de setembre, es va realitzar la reunió informativa del plantejament del nou curs, amb tots els pares i mares dels participants, per tal d’explicar amb més detall el funcionament, l’organització i el reglament de règim intern del centre, entre altres qüestions importants per al bon funcionament del servei.

Montse Rodríguez, regidora de Serveis Socials, aposta un any més pel servei, ja que és un recurs indispensable al municipi on es fa un treball socioeducatiu amb els infants i adolescents que hi acudeixen diàriament i també per consolidar la vida familiar que de vegades tan difícil se’ns fa. Al mateix temps, valora positivament la bona acollida que ha tingut un any més el servei.

Regidoria de Serveis Socials