EL CENTRE OBERT L’OLIVETA FINALITZA EL CURS 2016-2017
5063
post-template-default,single,single-post,postid-5063,single-format-standard,bridge-core-2.6.7,qode-quick-links-1.0,vcwb,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-25.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-90858
 

EL CENTRE OBERT L’OLIVETA FINALITZA EL CURS 2016-2017

EL CENTRE OBERT L’OLIVETA FINALITZA EL CURS 2016-2017

El Centre Obert l’Oliveta acaba el seu curs en el mateix moment que ho fa l’escola. El centre es porta a terme seguint el calendari escolar amb un horari de 17 a 19.30 hores.

En la programació del centre es treballen diversos tallers per tal d’ensenyar als infants hàbits saludables, coeducació, cuina comprensió lectora, entre altres. Tots aquests tallers estan enfocats per tal de poder complir els objectius que ens marquem per als infants a l’inici del curs.

Aquest any, hem tingut un total de 49 infants inscrits al centre, cosa que valorem positivament i ens encoratja a tirar endavant per tal d’ensenyar-los bones pràctiques i actituds positives, en el seu dia a dia.

Aquest any, ja es va fer el passat mes de maig l’excursió de fi de curs, tot i això, el passat 21 de juny es va fer una festa final amb tots els assistents, on vam fer jocs i cinema.

El dia 22 vam realitzar la que ja va sent habitual, la XV Trobada de Centres Oberts de les Terres de l’Ebre. Aquest any, el municipi que va acollir la jornada va ser el Centre Obert de Sant Carles de la Ràpita. Durant la jornada es van fer diferents tallers i activitats, com el pàdel surf, canoes, nusos mariners, castells de sorra, futbolnet, els castellers, la jota, rem… Vam tenir una estona de bany a la platja, on s’ho van passar molt bé i, com a cloenda, es va fer ball amb un DJ.

La regidora de Serveis Socials, Montse Rodríguez, i les educadores del centre valorem positivament les diferents activitats i sortides que s’han realitzat durant el curs, i també la bona feina que s’està fent amb els infants del municipi. Al mateix temps, els informa que els dies d’inscripció per al curs escolar 2017/2018 seran el 13, 14 i 15 de setembre.

Santa Bàrbara, 26 de juny de 2017